tiistai 9. syyskuuta 2014

BabyBoom & Kids Turussa 13.-14.9.


Ensi viikonloppuna on Turun messu- ja kongressikeskuksessa BabyBoom & Kids -messut. Minä suuntaan tapahtumapaikalle sunnuntaina ystäväni ja lastemme kanssa. Messut ovat avoinna molempina päivinä klo 10-16. Liput ovat aikuisilta 14 €, lapsilta (7-15v.) 5 € ja alle 7 vuotiailta ilmaiset.

Muuten päivien ohjelmat ovat samat lauantaina ja sunnuntaina, mutta lauantaina esiintymässä on Kengurumeininki ja sunnuntaina Ti-Ti Nalle. Meillä Ti-Ti Nalle on sen verran kova juttu nyt, että se on ihan pakko päästä näkemään.

Lisäksi yhdistetyissä lapsi- ja lemmikkimessuilla on ohjelmassa mm. lasten syysmuotinäytös, alpakka-agilityä, kanien estekilpailut, muskari, pomppulinna, askartelua ja paljon paljon eri lemmikkejä.

Näytteilleasettajista mielenkiintoisimpia ovat mm.  Cosecha, Mussukat, KIDidea, MamaGo, NopsuPopsu, Pikkunorsu, POMPdeLUX, Riemuli ja Silverjungle. Toys 'R' Usin lapsiparkissa on 4H.n lastenhoitopalvelu, joten äiditkin saavat katsella ihan rauhassa esim. juuri lastenvaatteita, kröhm... (Minut saa kyllä sitten pitää aika kaukana mm. tuosta PdL:n pisteestä, jooko?!)
 
En malta odottaa, että pääsen näkemään pienen poikani hurmion, kun hän pääsee tuonne!

Onko muita, jotka ovat ko. messuille menossa?
Mitä te odotatte siellä eniten?

Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti