keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Kippari Kallen voimaruokaa


Meillä on surullisen usein arkisin tilanne, jossa ruoanlaittoon on aikaa ihan naurettavan vähän tai se on venynyt niin myöhäiseen, että valmista on tultava pikavauhtia. Eineksiä meillä ei syödä, joten ruoan pitää olla nopeasti valmistettavaa, mutta myös terveellistä. Minun mielestäni on melkeinpä turha syödä ollenkaan, jos ei syö sellaista ruokaa, josta todella saa jotain kunnollisia ravintoaineita. Pinaattikeitto on yksi meidän arki-iltojen pelastava ruoka - valmistukseen menee alle puolituntia. Hyvä, maukas ja nopea resepti pinaattikeittoon löytyy esimerkiksi Valion sivuilta.



Mitä ruokaa teillä kokataan silloin, kun ruoanlaittoon on aikaa maksimissaan puolituntia ja miten teillä ylipäätään selviydytään arjen ruokahaasteista? Kuulisin mielelläni teidän kaikki hyväksi havaitut vinkit supernopeisiin ja ravitseviin arkiruokiin.

Maria

2 kommenttia:

  1. Miten mulle ei oo koskaan tullut mieleen tehdä pinaattikeittoa pakastepinaatista? :D Meilläkään ei käytetä mitään eineksiä, ei edes puolivalmisteita. Mä oon yksin kahen muksun kanssa, niin pikareseptit on kyllä enemmän kuin hyödyllisiä. ;) Meillä sellanen nopea ruoka on erilaiset puurot, mutta puolessatunnissa saa hyvin murekkeenkin pöytään. :)

    Sulla on kiva blogi! :) Tervetuloa kurkkaamaan meidänkin eloa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Helkku!

    Voin vain kuvitella, minkälaista arjen taiteilua vaaditaan kahden lapsen kanssa, kun yhdenkin kanssa mietin välillä, että vuorokauteen tarvittaisiin muutama extra-tunti, että kaiken saisi kunnolla hoidettua!

    VastaaPoista