keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Kahdeksankymppiset


Me juhlimme jokin aika sitten sunnuntaina sukulaisemme kahdeksankymppisiä. Pikku-Marakatin kanssa on aina jännä mennä kaikenlaisiin juhliin ja virallisempiin tilaisuuksiin - ikinä ei oikein voi tietää, mitä odottaa. Nämäkin juhlat alkoivat sopivasti juuri päiväuniaikaan, puoliltapäivin. Onneksi poitsu alkaa olla jo niin iso, että päiväunien myöhästyminen tai pahimmassa tapauksessa kokonaan jääminen välistä ei ole enää niin maailmanluokan katastrofi kuin vielä jokin aika sitten.

Juhlat järjestettiin pienessä kotoisassa tuvassa, jossa talon emäntä huolehti hyvin kaikista mahdollisista järjestelyistä ja pihalla oli lapsille tilaa juosta. Muutenkin juhla oli onneksi sen verran rento, ettei tarvinnut liiemmin ottaa stressiä, vaikka lapset välillä intoutuivat juoksemaan sisälläkin ja ruokapöydässä tuli muutama kiukkuinen älähdys, kun juokseminen olisi kiinnostanut enemmän kuin ruokalautasen antimet.



Pojan juhla-asu: paita - Benetton // farkut - Benetton // vyö - H&M // tennarit - H&M
Äidin juhla-asu: paita - KappAhl  // huivi - KappAhl  // housut - Vero Moda // kiilakorkotennarit - H&M




Kaikenkaikkiaan nämäkin juhlat menivät varsin mukavasti ja lapsetkin käyttäytyivät mallikelpoisesti. Kovasti on aina pikkuväki vanhempien ihmisten mieleen ja tämä meidänkin vaalea pellavapää kerää kyllä huomiota missä ikinä liikkuukin. 

Vanhempia tällaiset tilaisuudet aina vaan jännittää etukäteen, ja yleensä vieläpä ihan turhaan. Lapset tykkäävät olla ja mennä, kun on vähän erilaista ja muut vieraat tykkäävät, kun on lapsia. Heillekin vähän erilaista. Win-win tilanne siis.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti